EMERALD

Zeleni laser za redukciju masnih naslaga i smanjenje obima

ŠTA JE EMERALD?

Emerald laser je neinvazivni hladni laser koji na kožu emituje 10 532nm zelenih zraka koji tope masne naslage smanjujući time obim željenog dela tela na potpuno neinvanzivan, siguran i bezbolan način.

Tretmanom se emulgira masno tkivo i oslobađa višak masnih materijala u međućelijski prostor. Tretman se sprovodi na ciljanim područjima kao što su stomak ili butine, ali se uspešno mogu tretirati i ruke, leđa, vrat, zglobovi ili grudi. Laser deluje sa 10 laserskih zraka koji tope masne naslage i oblikuju telo. Moguće je tretirati nekoliko različitih područja u samo jednom tretmanu. Emerald većim brojem laserskih zraka, u kratkom vremenskom roku, vrši najbržu redukciju masnih stanica.

Ono što je jako bitno je da laser ne uništava masnu ćeliju i ne smanjuje broj masnih ćelija u telu, već ih samo prazni a to i jeste najvažnije za smanjenje obima i preoblikovanje tela.

S obzirom da je reč o hladnom laseru vrhunskih performansi sam tretman je potpuno ugodan, nema osećaja nelagode ili bola, a po završetku tretmana možete se vratiti uobičajenim aktivnostima.
Ukoliko vas muči višak masnih naslaga na nekom delu tela tretman hladnim Emerald laserom je pravi tretman za vas.

Emerald laser je odobren od strane FDA (Food and Drug Administration) uprave za hranu i lekove u SAD.

NAMENA TRETMANA

  • Redukcija masnih naslaga
  • Preoblikovanje tela
  • Zatezanje

VIDEO

INFORMACIJE

ZAKAŽITE TERMIN

OSTALI TRETMANI