VENUS VIVA

Venus Viva

ŠTA JE VENUS VIVA?

Tokom procesa starenja, dolazi do promene kolagena i elastina. Samim tim menja se izgled kože, dolazi do pada tonusa kože, pojave bora, menja se tekstura kože i dolazi do pojave crvenila i proširenih kapilara. Venus Viva je idealan tretman koji koži daje svežiji, prirodniji, podmlađen izgled bez operativnih zahvata.

Venus Viva frakciona terapija je kombinacija nanofrakcione radiofrekvencije i SmartScan tehnologije. Radi se o revolucionarnoj, inteligentnoj tehnologiji koja isporučuje radiofrekventnu energiju putem mikroiglica u dublje slojeve kože. Venus Viva se koristi za podmlađivanje, poboljšanje teksture kože, zatezanje kože, redukciju strija, tretiranje ožiljaka, ujednačavanje tena…

Venus Viva je jedini aparat koji uspeva da već nakon prvog tretmana ukloni čak i do 80% ožiljaka, pigmentacija i bora.

U toku Venus Viva tretmana, radiofrekventna energija prodire kroz epidermalni sloj kože do dermisa, koristeći sondu sa mikroiglicama, koja stvara toplotu koja dovodi do prirodnog procesa zarastanja. To dovodi do stimulacije fibroblasta koji utiču na produkciju novog kolagena i elastina. Rezultat je zategnutija, glatka i podmlađena koža.

Tretman traje oko pola sata, komforan je, rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana, ali za dugoročnije rezultate u zavisnosti od stanja kože potrebno je uraditi seriju od 3-5 tretmana koji se rade jednom mesečno.

Nakon tretmana Venus Vive osećaj toplote i crvenila je uobičajen, traje nekoliko sati i spontano prolazi. Sutradan se možete vratiti svakodnevnim aktivnostima i koristiti šminku. Preporučuje se upotreba krema sa zaštitnim faktorom.