TRETMAN KISEONIKOM

Tretman kiseonikom

ŠTA JE TRETMAN KISEONIKOM?

Tretman kiseonikom sa razlogom zovu Holivudski sjaj. Namenjen je svim ženama i muškarcima, a naročito pušačima i ljudima koji žive u velikim gradovima. Kiseonik je jedan od najbitnijih elemenata za ljudski život. Kiseonik koji udišemo iz vazduha oko nas održava naše telo i pomaže koži da bude čista. Ali život u velikim gradovima, pušenje ili boravak u zadimljenim prostorijama i starenje čine da nivo kiseonika u koži opada.

Tretman kiseonikom se radi već decenijama. Dok je osnovni mehanizam ostao isti – mlaz kiseonika pod pritiskom ubrizgava aktivne sastojke u površinske i srednje slojeve kože – kvalitet tih sastojaka je unapređen. Od osnovnih sastojaka koji vlaže kožu do sofisticiranih dodataka poput hijaluronske kiseline, antioksidanata i peptida.

Ovaj specijalizovani kozmetički tretman je napravljen kako bi se povećala količina kiseonika u vašoj koži, smanjile bore i vratio mladalački izgled.

ŠTA ČINI TRETMAN KISEONIKOM TOLIKO KORISNIM?

  • Poboljšava proizvodnju kolagena – Infuzija kiseonika i vitamina u kožu podstiče proizvodnju kolagena, što vraća volumen i čvrstinu na koži koja je izgubila elastičnost.
  • Pomaže detoksikaciju kože – svakodnevni toksini kao što su zagađenje vazduha i duvanski dim utiču na kožu. Tretman kiseonikom pomaže da se obrnu efekti zagađivača životne sredine i podmlađuje kožu željnu kiseonika.
  • Ubrzava nastanak novih ćelija što ubrzava zarastanje ožiljaka, smanjuje akne i fleke.
  • Nema nuspojava kao što su peckanje ili crvenilo. Proces unošenja kiseonika i seruma je prilično blag, čime je pogodan za osobe sa osetljivom kožom i za one koji ne vole hemijske tretmane, pa čak i za trudnice.
  • Posle tretmana kiseonikom koža je osvežena, podmlađena, sjajna, bore i linijice su smanjene, fleke izbeljene, koža tonirana i zaštićena od štetnog dejstva Sunca. On čini da izgledate kao da ste se upravo vratili sa dugog odmora.