mya 6.0

Tramsformiše telo snagom 6 sinergija u jednom tretmanu

ŠTA JE MYA 6.0?

MYA 6.0 je najnoviji uređaj kompanije Cesare Quaranta Srl. koji zahvaljujući šest tehnologija (Elektrostimulacija, Ultrazvuk, LLLT laser, BIA, Elektroporacija i Fotobiomodulacija) koje rade sinergijski ispunjava sve estetske želje kod nesavršenosti tela. MYA 6.0 poseduje 31 prilagodljiv program u zavisnosti od područja i nesavršenosti koju treba lečiti. Rezultati su veoma uspešni i vidljivi odmah nakan nekoliko tretmana.

ANALIZA SASTAVA TELA (BIA)

Pre svakog tretmana MYA 6.0. radi kompletnu analizu sastava Vašeg tela i programe prilagođava Vama (personali program).

LLLT LASER

Kompanija Cesare Quaranta, koja ima veliko iskustvo u proučavanju i proizvodnji ultrazvučnih i elektrostimulacionih ploča (za koje ima patent) je integrisala LLLT lasersku tehnologiju na pločama kako bi dobila maksimalne rezultate. LLLT – Laserska terapija niskog nivoa je princip koji koriste laserske tehnologije koje rade dubinski  na talasnoj dužini od 650 nm i deluju direktno na hipodermi i masti.

Ultrazvuk i LLLT laser

Ultrazvuk i LLLT laser sinergijski rade na elektrostimulaciji na ciljnom tkivu prema izabranom programu. Dobijaju se 6 puta maksimalno poboljšani rezultati u jednom tretmanu. Moćno delovanje laserske tehnologije na masti doprinosi značajnom gubitku kilograma obezbeđujući oporavak tonusa tkiva stimulacijom kolagena.

REZULTATI (PRE I POSLE)

NAMENA TRETMANA

  • Reoblikovanje tela
  • Redukcija celulita
  • Redukcija masnih naslaga
  • Drenaža
  • Definisanje mišića
  • Tonus tkiva

VIDEO

INFORMACIJE

ZAKAŽITE TERMIN

OSTALI TRETMANI