KRIOLIPOLIZA

Inovativna procedura koja smanjuje masti na određenim delovima tela kroz jedinstven proces zamrzavanja masnih ćelija

ŠTA JE KRIOLIPOLIZA?

Kriolipoliza je inovativna I neinvazivna procedura koja smanjuje masti na određenim delovima tela kroz jedinstven proces hlađenja. Kriolipoliza daje rezultate na željenim delovima tela tako što ciljano uništava masne naslage neposredno ispod kože a to nam daje mogućnost da oblikujemo telo.

Hladan proces kriolipolize zamrzava masne ćelije, s obzirom da su po svojoj prirodi veoma osetljive na hladnoću, ostavljajući kožu nepovređenu a izazivajući smrt potkožnih masnih ćelija. Kada ove ćelije izumru, one se prirodno izbacuju iz tela uz pomoć limfnog sistema i jetre. Izumrle masne ćelije će se apsorbovati prirodnim procesima tela u periodu od 1-3 meseca, odnosno 4-12 nedelja nakon tretmana.

Debljina masnog sloja se posle tretmana smanjuje za između 25 i 30% – u pojedinim slučajevima čak i do 50%. U zavisnosti od debljine masnog tkiva potrebno je od 1 do 4 tretmana.

Kako je broj masnih ćelija određen pri rođenju, nove masne ćelije se neće proizvoditi. Dakle, izumrle i izbačene masne ćelije ne mogu da se povrate. Povećani unos kalorija posle tretmana, međutim, može dovesti do rasta preostalih masnih ćelija i strukture sloja masti što će ujedno i umanjiti efekat tretmana.

NAMENA TRETMANA

  • Redukcija lokalizovanih masnih naslaga

VIDEO

INFORMACIJE

ZAKAŽITE TERMIN

OSTALI TRETMANI