ZERONA

Zerona

ŠTA JE ZERONA?

Zerona laser je prvi hladni laser za neinvazivno uklanjanje masnih naslaga i preoblikovanje tela bez nus pojava koje se sreću pri hirurškoj liposukciji.

Laser deluje tako što dovodi do otvaranja ćelijske membrane adipocita i pražnjenja njenog sadržaja pa lipidi odnosno masnoće budu oslobođeni iz ćelije, masna ćelija gubi svoju zapreminu i kolabira. Sadržaj masne ćelije odlazi u limfni sistem i dalje se izlučuje iz tela putem normalne detoksikacije.

Ono što je jako bitno je da laser ne uništava masnu ćeliju tj. ne smanjuje broj masnih ćelija u telu, već ih samo prazni a to i jeste najvažnije za smanjenje obima i preoblikovanje. Procedura obicno traje 6 tretmana u toku 2 nedelje i u proseku se gubi oko 9cm u obimu.

Zerona laser ciljana područja su ona sa kojih se masnoće teško gube bez obzira na uporne dijete i fizičku aktivnost a to su kod muškaraca najčešće regija abdomena (stomak), a kod žena stomak, bokovi, butine i ruke.

Ako pacijent nije siguran da se želi podvrgnuti hirurškoj liposukciji Zerona laser je najbolja alternativa za uklanjanjanje masnih naslaga i preoblikovanje tela. Rezultati Zerone u topljenju masnih naslaga se ne mogu porediti niti sa jednim aparatom ili tretmanom tela sto pokazuju brojne naučne studije.

Zerona laser je odobren od strane FDA (Food and Drug Administration) uprave za hranu i lekove u SAD.

NAMENA TRETMANA

  • Redukcija masnih naslaga
  • Preoblikovanje tela

VIDEO

INFORMACIJE

ZAKAŽITE TERMIN

OSTALI TRETMANI